Nu bjuder vi också in ForshagaDeje GK till en ny tävling den 7 juli med fint prisbord som vi kallar ”Revanschen” för de som inte klarar kvalet till finalen på Karlstad GK den 7 juli.

”Det var bättre förr” tyckte många spelare efter den senaste upplagan av FEMDAGARSGOLF.

I vår enkät fick vi klara besked att man tyckte att det är mer spännande att dag för dag kämpa för att klara kvalgränsen till finalerna än att bara addera resultaten för en prislista.

Därför har vi i år gått tillbaka till det gamla spelprogrammet – kvalspel i fyra dagar och finalspel på Karlstad GK den femte dagen. Det betyder att inte alla kommer att få spela fem dagar (om du inte kvalar in för finalspelet).

Tillsammans med ForshagaDeje GK har vi öppnat för en ny tävling,  ”Revanschen” för de spelare som vill spela i fem dagar men som inte kommer med i finalerna. Revanschen spelas fredagen den 7 juli och det är fri anmälan till tävlingen från den 3 juli via ”Min Golf”.  Tävlingen är en singeltävling över 18 hål – slaggolf.

Startavgiften i Forshaga är 150 kronor inklusive anmälningsavgift och greenfee. Vi kan avslöja att det finns ett fint prisbord att spela om även i Forshaga. Bland annat en weekend med golfpaket, övernattning och middag på den superfina anläggningen Lanna Lodge väster om Örebro.

Here We Go sponsrar med en weekendresa med golf, boende, middag i Trelleborg och deras fina linksbana.

Scandic ställer upp med golf och hotellpaket för prisbordet i Forshaga – dessutom fina priser från olika golfleverantörer – så prisbordet på ”Revanschen” håller hög klass.

Vi tar emot max 100 spelare – så först till kvarn gäller efter den 3 juli när du vet hur det går i årets Femdagarsgolf.