Here We Go Golf presenterar stolt priset för vinnarna i Femdagarsgolf 2019:

Estepona, Marbella – Spanska solkustens pärla!

Ni spelar golf på den lokala favoriten Estepona GC, en bana som ständigt är välunderhållen och lagom utmanande. Bortsett från ett par – tre något mer kuperade hål så är banan lätt att gå.

Ca en timme väster om flygplatsen i Malaga ligger den äkta Spanska orten Estepona. Här får man känslan av genuinitet och här slipper man den allra mest hektiska turismen.

Restaurangerna har visserligen menyer på flera språk och tursiterna många men här bor fler Spanjorer än Engelsmän och vardagslivet pågår vid sidan om den långa inbjudande sandstranden. Prisnivån är mer modest än i exempelvis Marbella men kvalitén och utbudet av restauranger nog så bra.

I Gamla Staden och i de centrala delarna av Estepona har man på senare år renoverat upp, målat om, och hängt upp blommor på fasaderna, putsat gatstenen och stängt av gator från biltrafik. Här är det helt enkelt oerhört trivsamt. Här vill man vara en del av lokalbefolkningen som gärna kopplar av med en Espresso på torget, med en bok på stranden och en lång middag när den ljumna kvällen kommer.

Trevlig resa!